tiistai 17. marraskuuta 2015

CreaChoco -suklaalevyt ♥


Olen päässyt tutustumaan CreaChocon suklaalevyihin ja ihan uudenlaiseen, hauskaan ja näppärään tilaussysteemiin. CreaChoco on uusi suomalainen yritys. Se valmistaa suklaalevynsä käsityönä Suomessa, Iittalassa. Suklaavalmistajana toimii Kultasuklaa. CreaChocolla on haluttu keskittyä massatehtailun sijaan jokaisen levyn makuun. On mietitty, että asiakas saisi kasata kattavasta täytevalikoimasta juuri toiveidensa mukaisen suklaalevyn. Tämä tyyli on ensimmäinen lajiaan Suomessa. Suklaanystävät ovat heidän mielestään ansainneet elämäänsä herkullista luksusta :)

Tilatessa valitaan ensin suklaa, joita on tarjolla maitosuklaa, tummasuklaa ja valkosuklaa. Seuraavaksi suklaaseen voi valita 1-3 täytettä. Täytevalikko on monipuolinen ja yllättäväkin. Siellä on tutumpia makuja kuten erilaiset kuivatut marjat, appelsiini ja rusinat. Erikoisempia makuja ovat mm. intilainen mausteseos, mustapippuri, paahdettu sipuli ja wasabi-pähkinä. Rouskuvaa suklaata saa valitsemalla täytteeksi vaikkapa maissilastuja, suolapähkinöitä tai popcornia. Yksi houkutteleva täyte on salmiakkilastut. Niitä aion maistaa! Valitsisin varmaankin valkosuklaan, salmiakkilastut ja vadelman.

Nyt olen maistanut kahta eri täytesuklaalevyä. Ensimmäiseen valitsin suklaaksi valkosuklaan ja täytteiksi appelsiinin, hunajan ja kookoshiutaleet. Täytteet ovat CreaChoco-suklaalevyjen pinnalla kunnon makupaloina. Monissa suklaalevyissä maut ovat joko esanssina tai vain pieninä muruina, mutta CreaChocon levyissä ne näkyvät kauniisti ja ne tuovat selkeästi oman makunsa levyyn. Näkee heti, mitä suklaalevy sisältää. Yhdessä levyssä on 80 g syötävää ja se on oikein sopiva määrä. Tämän suklaalevyn maku oli makean raikas. Tykkään kookoksen mausta ja sekin tuli hyvin esille. Appelsiini oli sopivan voimakas. Suklaalevyistä tulee mieleen Ben&Jerry's -jäätelöt kunnon makusattumien takia :)

CreaChocon nettisivut löytyvät täältä, www.creachoco.fi. Sieltä löytyy myös täytteiden ainesosaluettelot. Creachoco löytyy myös facebookista ja instagramista.

Valkosuklaalevy täytteinään appelsiini, hunaja ja kookoshiutaleet.


Suklaalevyn alapuoli ja päälipuoli.♥ ♥ ♥

Toiseksi suklaalevyksi valitsin tämän allaolevan. Suklaaksi valitsin maitosuklaan ja mauiksi mansikan ja suolapähkinän. Maut sopivat mielestäni hyvin yhteen. Suolapähkinät ovat rouskuvina, isoina paloina.

Maitosuklaata, kuivattua mansikkaa ja suolapähkinää.

 Kiitos CreaChocolle, joka tarjosi Onnelin keittiöön toisen näistä suklaalevyistä ♥ Yhden sain myös arvontaan, jonka laitan piakkoin pystyyn! :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti