perjantai 27. marraskuuta 2015

Masajo Ruususuola-raastin ja lisävinkit!


Sain jokin aika sitten Masajolta kokeiltavaksi Ruususuola-raastimen, jolla voi raastaa Ruususuolakimpaletta. Raastin on kehitetty Japanissa luksusravintoloihin ja nyt niitä on saatavilla myös Masajo Oy:lla :) Tosi tyylikäs raastin ja mukava käteen.

Ruususuolakimpaletta voi raastaa raastimella helposti ruokaan, salaattiin tai grillattavaan. Kimpaletta tulee painaa vain hellästi raastimeen. Silloin saa parhaan lopputuloksen. Raastimella raastettu Ruususuola on todella hienojakoista. Olen todella tyytyväinen raastimeen! Täällä voi katsoa Masajon videonäytteen raastimen käytöstä: https://www.youtube.com/watch?v=LdaL6Iu6Zy8

Ruususuola-raastin ja ruususuolakimpaleita.


Kauniit ruususuolakimpaleet ♥


Lisävinkit Ruusuolakimpaleen käyttöön:

Kotia koristamaan:

- Ruususuolakimpaleet ovat hikoilleet Bolovian kosteassa kuumuudessa. Kun kastelet kimpaleita, saat niiden pinnan kimaltamaan kuin timantti. Niillä voi koristella kotia.

- Ruususuolakimpaleista saa tehtyä kauniita kuorrutuskoristeita. Kun laitat kulhoon Ruususuolakimpaleita ja kaadat aika ajoin vettä niiden alle, alkavat kimpaleet muodostaa valkoista kuorrutusta. Sellainen koriste sopii hyvin vaikkapa jouluun, koska kuorrutus näyttää ihan lumelta!

Tässä linkki, jossa näkyy esimerkki kuorrutekoristeesta: https://www.facebook.com/jaksaminen/photos/a.161989760483292.70993.161977203817881/525474284134836/?type=3&permPage=1

Saunaan ja kylpyhuoneeseen:

- Ruususuolakimpaleita voi laittaa pienessä kulhossa tai alustalla saunan lauteille. Saunan lämmössä ja höyryssä niistä irtoaa hengitysilmaan ioneja, jotka ovat hyväksi hengitysteille.

- Ruususuolakimpaleilla voi hieroa kehon kovettumia vaikkapa jalkapohjissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti