lauantai 19. toukokuuta 2012

Pekoni-kinkkupasta


Tämäkin ruoka on tehty jo muutama viikko sitten. Ja sen on tehnyt mieheni! Oli hyvää, varsinkin kun raaka-aineet olivat ehtaa tavaraa :)

Pekoni-kinkkupasta

130 g pekonisuikaleita
 
noin 70 g kinkkukuutioita
 
2 1/2 dl ruokakermaa 4 %
 
maustepippuria

Lisäksi

tuorepastaa (kahdelle hengelle mitattuna)
 
ruususuolaa
 
oliiviöljyä

Paista pekonisuikaleet ja kinkkukuutiot rapeiksi ja kypsiksi pannulla. Lisää ruokakerma ja mausteet ja anna muhia hetki.

Kiehauta vesi kattilassa ja mausta se suolalla. Lisää tuorepasta ja keitä kypsäksi. Valuta pasta ja lisää siihen oliiviöljy. Sekoita joukkoon pekoni-kinkkupasta. Kaveriksi sopii vaikkapa raikas salaatti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti