keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Kuulumisia


Moi vaan pitkästä aikaa! Tauko venyikin suunniteltua pidemmäksi, hups! Muuton syyksi en voi sitä laittaa, koska olin niin innoissani uudesta kodistamme, että purin ja järjestin tavarat paikoilleen kolmessa päivässä :D Ollaan viihdytty täällä tosi hyvin! Lapsetkin tykkäävät uudesta kodista paljon. Ainoa asia mikä tytärtäni harmittaa melkein päivittäin (joskus tulee kyyneleetkin poskille), on ikävä edellisen paikkakunnan kerhoa. Kerhotätejä on ollut kova ikävä ja kerhokavereita myös. Onneksi Inka voi aina kirjoittaa heille kuulumisiaan ja välillä mennään siellä käymäänkin :)

Päivät menevät kuin siivillä ja puuhaa riittää. Pojalla on menossa kunnon "minä itte" ym. tahtoikä. Siskollaan oli kyseinen vaihe täysin samaan aikaan. Onneksi se meni ohi ennen kuin pikkuveli syntyi. Mutta siis nyt pitää kiinnittää ihan erityistä huomiota meidän Vaahteramäen Eemelin tekosiin :) Keksii jos jonkinlaista kivaa jos saa tilaisuuden. On tosin paljon sellaisiakin hetkiä, että sisarukset leikkivät pitkäänkin yhdessä sulassa sovussa. Paljon halaillaan ja annetaan pusuja poskelle. Poika myös soittaa paljon kitaraa. Kitara on useinmiten kattila, mutta melkein mikä vaan muuntautuu hänen käsissään kitaraksi. Sitten hän "soittaa" ja laulaa ihanasti eläytyen. Muskari vois olla aika kova juttu!!

Näissä kuvissa Inka tekee mummulassa pullatyttöjä- ja poikia ja Mio tutustuu ensimmäistä kertaa pullataikinaan. Juu, venyväistä on :)


Tässä vielä kokeillaan kaverin poraa ja työlaseja. Joululahjaksi Mio sai ikioman poran :)


Tällaista tällä kertaa. Hauskaa tätä vuotta kaikille!!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti