tiistai 20. lokakuuta 2015

Prima-mausteet


Sain maisteltavaksi ja testattavaksi erilaisia mausteita Prima-Mausteet -yritykseltä. Tuotepakettiin kuului muutama ennalta valittu ylläri ja myös muutama oma valintani. Haluan ihan omasta halustani kertoa saamistani tuotteista, koska olen niin tyytyväinen sekä itse tuotteisiin että ystävälliseen asiakaspalveluun. Ihastuin mausteisiin niin, että jotkut mausteet ovat jo melkein loppuneet ja olen tilannut niitä lisää :) Arvostan sitä, että Priman mausteet ovat tuoreita ja oikeasti aromikkaita.

Prima-mausteet on kotimainen yritys jo vuodelta 1961. He panostavat tuoreuteen ja hyvään laatuun. Mausteissa on kaunis, luonnollinen väri ja niiden aromit tulevat tosi hyvin esille eri ruoissa. Pakkauksia on hiljattain paranneltu ja nyt mausteita on tarjolla näppärissä pusseissa, jotka pysyvät hyvin pystyssä ja ovat uudelleensuljettavia. Avatut pussit pysyvät tosi napakasti kiinni ja hyvä niin, koska siten aromit pysyvät paremmin tallessa. Primalta on saatavilla myös 'Kaikkea keittiöön'. Itse tilasin sieltä juuri mm. vihannesteroittimen. Sellaisesta olen pitkään haaveillut :) Tarkemmin Prima-Mausteet -yrityksestä löytyy tietoa täältä.

Tässä tuotteet, jotka sain:

Sipulisekoitus (suolaton)
 
- Ainesosat: sipuli, valkosipuli, paprika, paahdettu sipuli, ruohosipuli.

- Sipulisekoitus sopii erityisen hyvin pihveihin ja lihapulliin, mutta myös kastikkeissa, keitoissa ja dipeissä se on mainio lisä. Rouheat palat tuovat kivaa purutuntumaa.


Savupaprikajauhe (suolaton)

- Ainesosat: savupaprika, jauhettu.

- Antaa syvän ja vahvan savupaprikan maun ruokaan. Käytän erityisesti jauheliha- ja kinkkuruoissa kuten jauhelihakastikkeessa ja kinkkukiusauksessa. Sopii hyvin myös grilliruokiin.


Kalastajan suola

- Ainesosat: merisuola (90 %), sokeri, tilli, aromi (sitruuna).

- Sopivan raikas ja aromikas mauste kaikille kalaruoille.


Italian gourmet (suolaton)

- Ainesosat: tomaatti, valkosipuli, pippuri, sipuli, oregano, korianteri.

- Vivahteikas, aromikas, yrttinen mauste, joka sopii erityisesti kanaruoille, pastoihin ja pizzaan. Suolattomuus antaa tilaisuuden annostella itse suolan määrän.


Tricolore-maustesekoitus (suolaton)

- Ainesosat: paprika, mustapippuri, valkosipuli, chili.

- Upeasti makua tuova maustesekoitus kaikkiin ruokiin. Suolattomuus antaa tilaisuuden annostella itse suolan määrän.


Sormisuola Pink Lady

- Ainesosat: suola (97 %), punajuuri.

- Tällä voi koristella ja antaa makua kauniilla tavalla vaikkapa salaattiin tai leivonnaisiin punajuuren antaman värin ansiosta.

Zassenhaus keraaminen maustepurkki

- Yksinkertaisen tyylikäs ja kaunis maustepurkki, jossa on kätevä kansi. Hyvän kokoinen.


Pussit pysyvät hyvin pystyssä.


Pussit ovat uudelleensuljettavia.


Suolattomat maustesekoitukset eli Italian Gourmet ja Tricolore.


♥ Kiitos Prima-Mausteet! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti