lauantai 18. kesäkuuta 2016

Käsämä puhdistava savinaamio kokeilussa


Sain Masajo-perheyritykseltä kokeiltavaksi Käsämä puhdistava savinaamio -tuotteen, joka on nyt yhtenä uutena tuotteena tullut heille myyntiin. Käsämän savinaamio on valmistettu Suomessa, Kareliassa, jonne saven historiakin sijoittuu. Tämän puhtaan saven historia ja syntytarina on kiehtova. Siitä voi lukea Käsämän omilta sivuilta täältä. Jo vuosituhansia sitten tätä Karjalan metsistä lähtöisin olevaa savea on käytetty monipuolisesti mm. rakennusmateriaalina, ruukkujen ja astioiden teossa ja kosmeettisiin tarpeisiin.

Käsämän savinaamio puhdistaa, virkistää ja antaa elinvoimaa kaikille ihotyypeille luonnollisella tavalla. Vähitellen se auttaa saavuttamaan terveen ja tasapainoisen ihon. Käsämä-savea on raikastamassa karjalainen tyrni- ja karpalonmarjauute. Ne antavat vitamiineja ja antioksidantteja vahvistaen ihoa. Tuote on saanut paljon positiivista palautetta.

Käsämän savinaamiota on helppo käyttää. 1-2 teelusikalliseen savea sekoitetaan saman verran vettä, tai hieman vähemmän, jolloin syntyy tasainen massa. Massa levitetään heti kasvoille, otsalle, kaulalle ja dekolteelle. Savinaamion annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia, kunnes se kuivuu (aika riippuu käytetyn veden määrästä). Sitten se huuhdotaan pois lämpimällä vedellä.

Minulle tämä nopea naamio sopii oikein hyvin, koska päivät ovat täynnä touhua :) Tämä on kuin pieni hengähdyshetki arjen keskellä. Savinaamio auttaa kasvoja palautumaan tästä hektisestä arjesta. Sitä paitsi meillä ainakin lapset tykkää, kun äiti on ihan hassun näköinen savinaamiossaan. Heillekin siis pientä piristystä :D Koska kehoni on melkein vuoden ajan ollut melko kovilla ison univelan ja vilkkaan arkielämän myötä, tekee tällainen lempeä savinaamio hirmuisen hyvää iholleni. Se auttaa pitämään ihon pehmeänä ja tasaisen värisenä ja varmaankin se auttaa myös silmäpusseihin (vai onko se toiveajattelua :D). Kun keho voi paremmin, voi mielikin paremmin ja huomaa hymyilevänsä useammin ♥

Käsämän savi on kauniina jauheena kauniissa purkissaan. Sitä kelpaa pitää näkyvälläkin paikalla :) Minulla on tulossa ihan pian arvonta blogiin ja palkinto sisältää myös Käsämän savinaamio -näytteen!

*Käsämä savinaamio pakkauksessa on kaunis vuodenaika-aihe.
 Savessa näkyy pieniä pisteitä karpalo- ja tyrniuutetta.


 Savijauheeseen on sekoitettu vesi ja se on valmis käytettäväksi.


 Minulla riitti tällä kertaa savea vain kasvoihin, koska lapsetkin halusivat testata naamiota :)


 Esikoiseni sai kokeilla miltä savinaamio tuntuu :)


*Tuote saatu

1 kommentti:

  1. Hauska nimi tolla tuotteella. Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta.
    T. Nelliina

    VastaaPoista