perjantai 1. heinäkuuta 2016

Arvonta on suoritettu! ♥


Inkalla on tässä arvonnassa voittaneiden nimilaput. Rullaa alaspäin niin näet, ketä he ovat ;)

Virkistäytymistä kehoon ja mieleen -arvontani päättyi maanantaina ja eilen (keskiviikkona) Inka-esikoisemme sai toimia onnettarena. Inka halusi ensin pukea päälleen mekon. Valitsi kaapistaan kaksi vuotta vanhan mekon, joka oli yllättäen muuttunut melkein minimekoksi :D Tyttö kasvaa huimaa vauhtia (ja ottaa minut, pätkän, pian kiinni!) Mutta asiaan. Kirjoitin kaikkien arvontaan osallistujien nimet ensin lapuille. Joillakin ei ollut nimimerkkiä, niin kirjoitin heille heidän s-postiosoitteensa nimen. 

Minä olen täällä bloggerissa vielä niin uusi ja monet asiat ovat vielä vieraita, niin tulipa tajuttuja yksi asia, näin jälkikäteen! Vuodatuksessa pystyi kommentoidessa laittamaan s-postiosoitteen. Siinä oli sille ihan oma kohta ja se näkyi vain blogin pitäjälle. Laitoin tämän arvonnan ohjeisiin s-postiosoitteen laitoin noin ja nyt vasta tajusin, että eihän täällä ole sille omaa kohtaa! Onneksi monet olivat laittaneet osoitteensa kommentin yhteyteen. Mutta yhdeltä arvonnassa voittaneelta s-postiosoite puuttui. Tämä oli minun kömmähdys ja olen siitä pahoillani! Tuolla alempana huhuilen kyseisen voittajan s-postiosoitteen perään! :)

Arvonnassa arvottiin neljä voittajaa ja heille kaikille lähtee samanlainen palkinto. Palkintona on Masajon uutuus, Jaksamisjuoma-jauhe sekä Käsämä puhdistava savinaamio-näytepussi. 

Tässä ovat kaikki arvontaan osallistuneet. Yksi osallistui vielä eilen, mutta arvonta oli jo päättynyt maanantaina ja arvontakin suoritettu, niin valitettavasti en voinut häntä ottaa mukaan.


Inka-onnetar arpomassa ensimmäistä voittajaa.


 Ensimmäisenä Inkan sormiin osui lappu, jossa mummo


 Seuraavan lapun metsästystä.


 Toisessa lapussa luki helna


 Kolmas lappu aukeamassa.


 Lapusta paljastui nimi Sabina H


 Vielä viimeinen lappu.


 Sieltä paljastui nimi marjajkivinen


♥ ♥ Sydämelliset onnittelut mummo, helna, Sabina H ja marjajkivinen!! ♥ ♥

 ♥ ♥

Laitan pikapuoliin s-postiinne viestin, jotta saan osoitteenne. Sitten saan palkinnot postiin :)

Huom! helna, laittaisitko s-postiosoitteesi joko tämän postauksen kommenttiin tai s-postiini onnelinpikkukeittio@gmail.com, kiitos! :)


 ♥ ♥ ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti