sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Vanhan blogin postaukset siirretty tänne + kesän hetkiä.


Mio ja Inka odottamassa höyryveturia ♥

Sain vihdoinkin tehtyä suuren työn eli siirrettyä vanhasta blogista postaukset tänne. Melkein vuosi siinä menikin, kun pikku hiljaa sitä tein. Artikkeleja oli vanhassa blogissa reilu 830 kpl, että huh! Ihan muutamat jätin laittamatta ja mm. vanhan blogin arvonnat. Ne löytyvät edelleen sieltä vanhasta blogista. Postausten siirtämisessä hitainta oli kuvien etsiminen. Tekstit sai kopioitua, mutta ne oli muokattava oikeaan ulkoasuun ja vaihdettava mm. reseptien tekstivärit. Oli mielettömän hieno tunne, kun sain viimeisenkin postauksen siirrettyä!!

Nyt siis täältä löytyvät reseptit kuudenkin vuoden takaa :) Nyt voin pikkuhiljaa alkaa taas laittaa uusia postauksia. Monta reseptiä on odottamassa. 

Camilla-kuopuskin on nyt 1 v. 4 kk :) Camilla juoksee, sanoo muutamia sanoja ja kiipeilee paljon. Yöt on edelleen olleet todella huonoja. Camilla heräilee paljon ja väsymys on valtaisa. Olen joutunut jättämään leipomisen minimiin. Olen leiponut lähinnä lasten juhliin ja viimeksi isänpäivänä. Leipomisinto ei ole kadonnut, mutta pakko antaa itselle armoa, kun ei vaan jaksa.

Tässä samalla hetkiä kuluneelta kesältä ja syksyltä.


Läheisellä, vanhalla juna-asemalla järjestetään kesäisin Höyrymarkkinat/Kylämarkkinat. Kohokohtana höyryjuna, Pikku-Jumbo tai Ukko-Pekka, pysähtyvät asemalle noin puoleksi tunniksi. Juna matkaa Heinolaan ja takaisin. Lapset pääsevät kurkkaamaan junan sisälekin. Nyt sattui sateinen sää, mutta eipä se menoa haitannut :)


 Sateenvarjosta oli hyötyä :)


 Camilla tykkäsi muuten, mutta lopussa iski jo nälkä.


 Mio rakensi itselleen biletaxin. Vieressä oli tuoli matkustajalle. Hedelmäkori toimi rattina. Mio soitti musiikkia viereisestä pikkuradiosta.


 Välillä Mio "pysähtyi" ja kysyi "Haluaisiko neiti kyydin?".


 Inka, Mio ja Romeo leikkivät häitä. Inka oli morsian Elviira, Mio sulhanen Peter ja Romeo pappi Venom. Tässä sulhanen ajaa heitä hääpaikalle.


 Pappi Venom kysyi molemmilta: "Haluaako neiti sormuksen?"


 Virallinen hääkuva!


 Camilla tykkää kaikista asusteista ja vaatteista. Koittaa niitä itsekin pukea. Lapsilla on iso laatikollinen erilaisia roolivaatteita. Tässä pieni sammakko :)


 Camilla alkoi kesän aikana enemmänkin harjoitella lusikan käyttöä. Syö kuitenkin edelleen osin sormin, osin lusikalla. Joskus autan lusikalla ihan loput rippeet, mutta muuten tyttö syö itse. Ja välillä laitan lusikkaan ruokaa, kun lusikoiminen on välillä hankalaa.



 Heinäkuinen synttärityttö ♥


 Camilla seurasi omasta pikkuammeesta, kun isommat liukuivat vesiliu'ulla.


 Romeo juhlahumussa.


 Järjestimme lapsille taas omat olympialaiset läheisellä kentällä. Ensin Inka piti pienen alkuverryttelyn.


 Ensimmäinen laji oli keihäänheitto. Mio sai aloittaa.


 Hyvä tsemppi päällä!


 Romeon vuoro heittää.


 Seuraavana oli kivenheittoa ja sitten pituushyppyä. Romeon vuoro olla eka.


 Mion loikka.


 Inkan venytys.


 Lopuksi kaikki saivat perinteiset mitalit :) Se on odotetuin hetki!


 Pientä välipalaa urheilun jälkeen.


 Hyvä mieli äi kaikille :)


 Mio ja mitali.


Syksyllä olimme perunatalkoissa enoni luona. Camilla toimi "apurina" eli viskoi perunat pois laatikosta sitä mukaa kun niitä sinne heitettiin :D 


 Maalaismaisemissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti