tiistai 5. maaliskuuta 2019

Onneli harppoo eteenpäin

 

Moikka pitkästä aikaa! Blogi elää edelleen hiljaiselämää, mutta kyllä täällä ponnistellaan sen eteen että olisi taas vilkkaampaakin tahtia :) Viime vuodet ovat olleet erityisen raskaita. Syvä uupumus on ollut se voimakkain olotila. Nyt asiat alkavat loksahdella kohdilleen ja apua keholle ja mielelle tulee niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin rauta + C-vitamiini. Vielä tosin odottelen erityislääkärin viimeistä lausuntoa. Varastorauta eli ferritiini on vuosien saatossa ja synnytysten jälkeen päässyt tosi alhaalle ja siitähän suurin osa näistä lukuisista oireista on varmastikin johtunut. Tässä voi mennä aikaa ennenkuin olo tuntuu normaalilta, mutta pienin hipsutusaskelin mennään toivottavasti vain eteenpäin. Olen jaksanut kuitenkin käydä taas juoksulenkeillä ja ryhmäliikuntatunneilla, niin sekin auttaa saamaan kehon paremmaksi.

Olen edelleen leiponut viime aikoina vain omaan tarpeeseen eli tilauksia en ole jaksanut ottaa vastaan. Nyt sentään kävin kuvia läpi ja aina kun jaksan, niin laittelen tänne leipomuksia resepteineen. Osa niistä on noin 1,5 vuodenkin takaa, eli korkea aikakin :)

Onneli toivottaa oikein kauniita keväänodotuspäiviä kaikille! Voikaahan hyvin ♥

Ohessa muutama luontokuva. Niitä löytyy enemmän instagramin puolelta: @onnelinpikkukeittio

Syksyinen auringonlasku.


Kesän hento hetki.

5 kommenttia:

 1. Mukava jos jaksat alkaa päivittelemään kaunista blogiasi. Olen lueskellut sitä ja löytänyt kivoja reseptejä. Hyvää vointia sinulle. Toivottavasti oikea hoito ja kevätaurinko valaisee maailmasi, t. Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Ella superpaljon ihanasta, tsemppaavasta kommentistasi!❤️ Helpottaa jo paljon kun syy alkoi selvitä tähän kaikkeen. Nyt on taas iloisempi mieli ja tuntuu kivalta voida jakaa blogissa juttuja. Sitä on ollut ikävä! - Onneli

   Poista
 2. Tervetuloa takaisin. :) Kiva, kun jaksat taas päivittää. Mukavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaura! ❤️ Mukavaa maaliskuuta sinulle myös!

   Poista
 3. Toivottavasti voit hyvin, kiva blogi sinulla. Täytyy illalla selailla reseptejä ym. lisää, kun saa lapset nukkumaan -kaikessa rauhassa. Mukavaa alkanutta kesää. :)

  VastaaPoista