Löysin kauniinnäköisen raparperivispipuuron Suolaa & hunajaa -blogista täältä.
Oli pakko kokeilla. Vaihdoin vaan sokerin intiaanisokeriin ja lisäsin
hieman veden määrää. Tuohon yllämainitsemani blogin puuroon on käytetty
nuoria, punaisia ja ohuita raparperinvarsia, jolloin väri on kauniin
vaaleanpunainen. Tässä puuroversiossa väri on kullanruskea
intiaanisokerin takia. Joka tapauksessa puuroon käyvät ihan kaikenlaiset
raparperit!
Raparperivispipuuro
noin 3 dl pilkottua raparperia
7 dl vettä
1 1/2 dl intiaanisokeria
1 dl mannaryynejä
Anna puuron jäähtyä kylmäksi kattilassaan tiskialtaaseen lasketussa kylmässä vedessä. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti