tiistai 19. marraskuuta 2013

Fetajuustoperunat


Rästipostaus viime vuoden lopulta. Ohje on Yhteishyvä-lehden Ruoka-liitteestä marraskuu 2012.

Fetajuustoperunat

(5-6 annosta)

1 kg jauhoisia perunoita, esim. Rosamunda

2 valkosipulinkynttä

ripaus (ruusu)suolaa ja rouhittua mustapippuria

100 g fetajuustoa

3 dl kermaa

1 dl juustoraastetta

Kuori ja viipaloi perunat. Nostele perunaviipaleet voideltuun uunivuokaan kerroksittain hienonnetun valkosipulin, mausteiden ja murustetun fetajuuston kanssa. Valuta päälle kerma ja ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä 200-asteisessa uunissa alatasolla noin 40 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.

Uuniin menossa.


Valmista :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti