keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Fetajuustokuorrutettu uunilohi


Tein tätä ruokaa jo joskus viime kesänä eli on korkea aika laittaa se blogiini :) Ohje on Yhteishyvä -lehden Ruoka -liitteestä 4.12.

Fetajuustokuorrutettu uunilohi
 
(4 annosta)

noin 700 g lohifileetä
 
ripaus (ruusu)suolaa ja rouhittua valkopippuria
 
100 g fetajuustoa
 
tuoretta tilliä koristeeksi

Poista lohipalasta ruodot. Leikkaa lohi annospaloiksi ja nosta ne kevyesti öljyttyyn uunivuokaan. Mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Murusta fetajuusto ja levitä lohipalojen päälle. Kypsennä 225-asteisessa uunissa keskitasolla noin 20 minuuttia. Koristele lohipalat tillillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti