maanantai 14. maaliskuuta 2016

Tervetuloa Onnelin uudistuneeseen blogiin! ♥


Hiirivauva Täppinen, joka pääsee usein pehmoisen alpakkapeiton alle lepäämään tyttären koulupäivän ajaksi :) Tulen kertomaan välillä Täppisen seikkailuista.


Vihdoinkin koittaa tämä hetki, että voin aloittaa uudessa blogialustassa uudet kujeet :) On kivaa omistaa ikioma osoite ja kirjoittaa tänne vähän uudistettuun blogiin. Aika samannäköinen tämä on kuin vanhakin, mutta tein joitakin muutoksia ja uudistuksia. Oma osoite ja uusi, minulle toimivampi blogialusta ovat olleet ajatuksissa jo pitkään, mutta nyt vihdoin olen päässyt niitä toteuttamaan.

Olen oppinut paljon uutta tätä blogia laitellessa. Olen jopa opetellut vähän koodaamista :D Minä, joka ei todellakaan ole mikään tietokoneasiantuntuja! Tein itse myös uudet somemerkit, jotka löytyvät blogin sivupalkista. Onnelin pikku keittiö löytyy nyt myös Instagramista: @onnelinpikkukeittio! Vielä vähän opettelen sen käyttöä, mutta eiköhän se pian tule tutuksi :)

Vanha blogi ei katoa minnekään. Ainakaan vielä, kun siellä on edelleen suurin osa postauksistani. Joudun kopioimaan jokaisen postauksen tänne erikseen ja muokkaamaan ne oikeaan muotoon ja etsiä niihin kuuluvat kuvat koneelta. Se vie paljon aikaa. Nyt olen saanut tänne laitettua noin 200 postausta ja niihin olen saanut kulumaan monta kymmentä tuntia! Kun postauksia on laittamatta vielä yli 600, niin siihen menee jokunen hetki aikaa :D Laittelen niitä kategorioittain pikku hiljaa aina kun ehdin. Neljän lapsen taloudessa niitä hetkiä ei liikaa ole. Vanhaan blogiin löytyy linkki tämän blogin otsikon alta. Sieltä kannattaa etsiä reseptejä, joita en ole vielä tänne ehtinyt laittaa.

Tervetuloa siis tänne! Minusta on jännittävää ja kivaa saada pientä uutta tuulta Onnelin pikku keittiöön. Ja nyt pikkuhiljaa voin taas laitella niitä rästipostauksiakin! En ole edelleenkään laittanut esimerkiksi kuopuksen ristiäiskakkua ja ristiäiset olivat jo syyskuun alussa :)

♥ ♥ ♥

6 kommenttia:

 1. OI, söpöliini hiirivauvalle terkkuja ja sen nallelle myös!
  Nami-hiiri pitää myös nalleista :D
  On minulla pieniä vauvojakin kaksi ollut, mutta ne ovat nyt kasvaneet aikuisiksi.
  Halauksin nami-hiiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin, että voisit tykätä :) Arvaa vaan, kuka on usein mielessä, kun Inka leikkii hiiriperheen kanssa ;) Ne on kyllä supersöpöjä!!

   Poista
 2. Mikä työmäärä sinulla!
  Uskomattoman paljon olet saanut jo aikaan :)
  Harmi, kun levonta- ja tietokonemaailma ovat niin kaukana toisistaan... Aika monesti tulee harmistus, kun koneella ei asiat mene niinkuin pitäisi. Kakkujen leipominen on niin paljon helpompaa!! Uuden oppimista tämäkin ja kenties ihan hyvä poistua joskus sille epämukavuusalueelle.

  Nämä uudet sivusi näyttävät mukavilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina! ♥ Todellakin, kunpa olisikin helpompaa tämä tietokonemaailma! Vie kyllä hirmuisesti aikaa kaikenlainen säätäminen ja opettelu. Nyt koitan vaan tehdä sitä mukaa kuin ehtii ja olla ajattelematta sitä kauheaa, vielä edessäolevaa työmäärää. Nyt on joka tapauksessa ihana ja helpottunut olo, että olen itse blogialustan saanut suht koht haluamaani kuntoon :) Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin! Ja olen kyllä tosiaan oppinut jo paljon uutta!

   Heleää kevään aikaa sinulle!

   Poista
 3. Uudet sivut vaikuttavat oikein viihtyisiltä ja mukavilta!
  Mukavaa kevättä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja sinulle myös oikein iloista ja mukavaa kevään aikaa! ♥♥

   Poista