perjantai 22. huhtikuuta 2016

3 v. poikani ja Tapio Rautavaaran laulut ♥


Kun nyt on kevät, ajattelin laittaa Romeon laulelut tännekin, kun Muurari -laulussakin keväästä lauletaan.


Videot näkyvät tosi pikkuisena. Saa ne isoksikin, mutta silloin kuvanlaatu on tosi rakeinen. Se johtuu siitä, että olen kuvannut nämä puhelimellani, jossa ei ole mikään superkamera :)

Meidän toisiksi nuorimmainen, Romeo 3 v. on siis iki-ihastunut Tapio Rautavaaran lauluihin! Mieheni hyräili aina välillä Muurari (Kevät toi) -laulua ja kun mies sitten kerran pisti videolta soimaan Tapion laulun, niin poika oli myyty :) Siitä hetkestä lähtien poika on laulellut Muurari -laulua sekä Reissumies ja kissa -laulua monen monta kertaa. Hän on laulellut niitä kerhossakin. Kerran talvella Romeo lauloi noita kahta laulua kerhon käytävällä, kun olimme lähdössä kotiin. Romeon omat kerho-ohjaajat ja toisen ryhmän ohjaajat tulivat kuuntelemaan ja Romeo nautti esiintymisestään. Koko kerhomatkan ajan kuului laulelu ja samoin kun päästiin kotiin. Tuo ylläoleva video on kuvattu juuri sinä päivänä, kerhon jälkeen. Romeo oli vaan käynyt laittamassa nahkatakin päälleen. Romeo on paljon kysellyt Tapsan elämästä ja on kertoillut joskus kerhossakin jotain mitä muistaa :)

Nyt Romeo osaa molemmista lauluista vähän pidemmät pätkät. Laitan tuohon alle uudemmat videot. Ensimmäisessä Romeo laulaa Muurari -laulua ja toisessa Reissumies ja kissa -laulua. Nykyään Romeo hyräilee alkumusiikinkin :)

Minä itsekin tykkään paljon Tapio Rautavaaran lauluista ja äänestä! Etenkin Reissumies ja kissa -laulusta tulee lämpöisiä lapsuuden muistoja ♥


 Tässä videossa ääni ja kuva ovat valitettavasti vähän eriaikaisia alun jälkeen :( Romeolla on ohimollaan side, koska oli kaatunut pulkalla mäessä. Onneksi oli vain pintanaarmuja ja parani nopeasti :)


♥ Hyvää kevättä kaikille! ♥
 

6 kommenttia:

 1. Meidän laulaa Hummanihei, nyt 2 vuotta ja kahdeksan kuukautta vanha poika:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana :) Tapsan laulut on kyllä kivoja ja hauskaa kun lapsetkin niistä niin innostuvat!

   Poista
 2. Romeolle paljon terveisiä! Uskomattoman hienosti tämä nuori "mies" laulaa.
  Ihana video:). Terveisin Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terveiset välitetty :) Kiitos ihanasta palautteesta ♥

   Poista
 3. Voi miten mahtavasti laulaa ja esiintyy tämä pieni mies, teidän Romeonne. Todellinen hurmuri hän taitaa olla <3 - Tulin tosi iloiseksi, kun katselin ja kuuntelin. Kiitos, kun jaoit! :) terveisin, Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipas minullekin hyvä mieli sanoistasi :) Kiitos ♥ Romeo on välillä pieni vilperi-viliskantti, mutta suurelta osin myös sellainen halija-hurmuri :)

   Poista