lauantai 25. toukokuuta 2013

Rapeat myslipalat


Nopeaa ja herkkua naposteltavaa! Ohje on Yhteishyvä -lehden Ruoka-liitteestä 8/2010.

Myslipalat

(10-12 palaa)

6 dl marjamysliä (laitoin hedelmämysliä)
 
4 rkl hunajaa

4 rkl ruokokidesokeria

4 rkl rypsiöljyä

Kaada myslit leivinpaperoituun 20 × 30 cm:n kokoiseen uunivuokaan (laitoin kahteen leipävuokaan). Kuumenna hunaja, ruokokidesokeri ja rypsiöljy kattilassa keskilämmöllä niin, että sokeri sulaa kokonaan. Varo kuumaa lientä. Kaada liemi tasaisesti myslin päälle. Sekoita ainekset ja painele seos tasaiseksi ja tiiviiksi levyksi.

Paista 175-asteisessa uunissa keskitasolla 15-20 minuuttia, kunnes mysliseoksen pinta saa hieman väriä. Anna levyjen jäähtyä ja kovettua seuraavaan päivään (en malttanut odottaa kuin pari tuntia :D). Leikkaa annospaloiksi. Pakkaa palat voipaperiin ja säilytä viileässä (pinosin kannelliseen rasiaan ja laitoin väleihin leivinpaperia).


Paistoin myslipalamassan leipävuoissa.


Jäähtyneet myslipalat paloiteltuna.


Aiemmin tekemiäni myslipaloja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti