Suklaaperhoset- ja kukkaset
muutama pala tummaa suklaata
muutama pala valkosuklaata
vaaleanpunaisia sokerihelmiä
hopeisia nonparelleja
Kukat: Leikkaa tummaa suklaasulaa sisältävästä pussista pieni osa kulmasta pois. Pursota suklaalla mallien päälle kukat. Terävöitä tarvittaessa coctailtikulla reunoja ja kulmia. Anna suklaakukkien jähmettyä huoneenlämmössä jonkin aikaa ja pursota vielä toinen kerros suklaata. Kun suklaa on vielä sulaa, upota kukkien keskelle vaaleanpunaiset sokerihelmet ja sydämen ylöosiin hopeiset nonparellit. Aukaise vaikkapa pahvikantisen kirjan aukeama ja aseta kukat leivinpaperialustoineen aukeaman keskelle. Laita kirja jääkaappiin hieman avonaisena. Aseta kansien alle sopivankokoiset purkit/tavarat. Näin kukkien terälehdet jäävät hieman koholleen. Anna kukkien jähmettyä jääkaapissa ja säilytä siellä käyttöön saakka. Säilytä loppu suklaasula perhosten tekoon.
Perhoset: Leikkaa valkosuklaasulaa sisältävästä pussista pieni osa kulmasta pois. Pursota suklaalla mallien päälle iso ja pieni perhonen. Pursota tummasuklaasulaa perhosen vartaloon ja tuntosarviin ja tee pienet täplät alanurkkiin. Anna suklaakukkien jähmettyä huoneenlämmössä jonkin aikaa ja pursota vielä toinen kerros suklaata. Aukaise vaikkapa pahvikantisen kirjan aukeama ja aseta perhoset leivinpaperialustoineen aukeaman keskelle. Laita kirja jääkaappiin hieman avonaisena. Aseta kansien alle sopivankokoiset purkit/tavarat. Näin perhosten siivet jäävät hieman koholleen. Anna perhosten jähmettyä jääkaapissa ja säilytä siellä käyttöön saakka.
Isäperhonen ja lapsiperhonen :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti