perjantai 25. maaliskuuta 2011

Juustoinen broileriwokki


Tämän wokin tein sen mukaan, mitä kaapista löytyi. Tytär tykkäsi tästä paljon. Erityisesti pikkuiset herneenpalot innoittivat syömään :)

Juustoinen broileriwokki
  
400 g maustamatonta broilerin ohutleikettä

noin 1 rkl oliiviöljyä

1 tl hunajaa
 
3/4 tl ruususuolaa
 
1/2 tl broilerimaustetta
 
Vajaa 1/2 tl jeeraa eli juustokuminaa
 
1/2 tl kuivattua basilikaa
 
450 g wokkivihanneksia + loraus vettä
 
1 pkt nuudelia + 1/2 tl suolaa
 
50 g kevätsipuli & mustapippuri -tuorejuustoa
 
2 1/2 dl kolmen juuston ruokakermaa

Pinnalle

parmesaaniraastetta

Paloittele broilerin ohutleikkeet pienehköiksi paloiksi, laita ne pannulle öljyn kanssa ja paista kypsiksi. Mausta ne hunajalla, suolalla, broilerimausteella, jeeralla ja basilikalla. Kaada broileripalat lautaselle odottamaan. Keitä samalla nuudelit suolatussa vedessä (suolaa ei tarvitse, jos laitat sekaan paketissa olevat mausteet). Valuta vesi pois kypsistä nuudeleista.

Laita pakastevihannekset samalle pannulle, kaada sekaan pieni loraus vettä ja paista ne kypsiksi. Sekoita kasvisten joukkoon kypsennetyt nuudelit ja broileripalat. Lisää tuorejuusto ja ruokakerma. Kuumenna seos ja ota se pois levyltä. Voit laittaa kannen päälle ja antaa wokin tekeytyä hetken aikaa. Ripottele annoksen päälle parmesaaniraastetta.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti