keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Suklaahippupikkuleivät tummasuklaahipuilla


Nämä tein viime vuoden lopulla. Ohje on Hershey's-merkkisten tummasuklaisten hippujen paketin takaa. Pikkuisen eri suhteessa ainekset kuin vaikka näissä tekemissäni suklaahippupikkuleivissä. Tämä paketti on tuliainen U.S.A:sta. Kertokaahan, jos näitä löytyy Suomesta!

Suklaahippupikkuleivät tummasuklaahipuilla

(noin 60 kpl)

2 1/4 cups/ 5 1/4 dl vehnäjauhoja

1 tsp/ 1 tl ruokasoodaa

1 cup/ 2,4 dl pehmeää, normaalisuolaista voita

3/4 cup/ 1 3/4 dl sokeria

3/4 cup/ 1 3/4 dl fariinisokeria

1 tsp/ 1 tl vanilja-aromia

2 kananmunaa

2 cups/ 4,8 dl tummasuklaahippuja

1 cup/ 2,4 dl pilkottuja pähkinöitä halutessasi (käytin cashewpähkinöitä)

Sekoita keskenään jauhot, ruokasooda ja suola. Vatkaa pehmeä voi, sokerit ja vanilja-aromi suuressa kulhossa kermaiseksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen samalla vatkaten. Lisää pienissä erissä jauhoseos hyvin sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon suklaahiput ja halutessasi myös pähkinärouhe.

Nosta lusikalla taikinasta nokareita leivinpaperoidulle uunipellille. Paista -asteisessa uunissa keskitasolla 8-10 minuuttia, kunnes pikkuleivät ovat saaneet hieman väriä. Anna pikkuleipien jäähtyä vähän aikaa pellillä ja siirrä ne sitten ritilälle jäähtymään.

Näitä tummasuklaisia hippuja käytin tällä kertaa.


Valmis taikina.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti