maanantai 29. joulukuuta 2014

Lasten piirustuksia ja joulumieltä


Mio väritti mummulassa hauskat tontut ja kuusen.

Tässä taas muutamia Inkan ja Mion piirustuksia. Inka on innostunut piirtämään erilaisia eläimiä. Sekä oikeannäköisiä että piirroshahmon tapaisia. Miolla on piirustustaito kehittynyt nopeaan tahtiin. Vielä noin 1/2 vuotta sitten Mio väritti värityskuvia niin, että koko sivulle oli väritetty väriä sikin sokin :) Inka sai joululomalle muutaman jouluisen värityskuvan, joissa on paljon yksityiskohtia. Mio sai luvan värittää yhden niistä. Vähän hämmästyin, kun katsoin Mion värittämistä. Nyt Mio väritti tosi keskittyneesti ja monessa kuvassa väri pysyi täysin kuvan sisällä. Oli mukava katsella, kun Inka ja Mio värittelivät vierekkäin kuviaan ihanassa hiljaisuudessa ♥

Tyttöleijona joulutunnelmissa.


Poikaorava ja joulukuusi. Tyttöpupuja.


Poikapupuja, joilla on Robin-merkit paidoissaan :)


Inka piirsi Miolle skeittaavan oravan.


Piirustus kiitokseksi eräälle ihanalle ihmiselle :)


Inka lainasi kirjastosta kirjan, jossa on paljon eläinten ja ihmisten malleja ja ohjeet niiden piirtämiseen. Tämän jäniksen Inka piirsi kirjan mallista. Inka oli tarkka muodoista ja kumi sauhusi :)


Inka piirsi leijonan savannille.


Tähänkin kalaan Inka katsoi mallia kirjasta. Hän lisäsi itse akvaarion ja käden joka antaa kalalle ruokaa.Mio on innostunut viime aikoina enemmän piirtämisestä ja piirtämisestä on tullut tarkempaa. Eräänä päivänä Mio piirsi monta sateenkaarta. Tässä niistä yksi :)


Inka lumipotkulautailemassa.


Mio intoutui kolaamaan mamilan pation lumia.


Romeon riemua Stigan kyydissä :)


Hillevi ja Heikki -hiiret. Isäni sai nämä joululahjaksi äidiltäni. Äiti oli suunnitellut antavansa nämä erikseen lahjoiksi, mutta isä oli sanonut, että "eihän niitä voi erottaa toisistaan!" Ja että oikeastaan ne näyttävät siltä, että kuuluvat mummulaan :) Siellä hiirulaiset nyt asustavat! Hiiret on taidokasta käsityötä. Tällaisia löytyy Marjan kammarista. Aivan ihana kauppa pullollaan vastustamattomia aarteita!


Hillevi ja Heikki. He lähettävät paljon terveisiä nami-hiirelle! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti