Yksisarvinen -kakkukuvasta löytyy lisää tietoa täältä. Synttäritytöstä lisää täällä.
Toffeinen persikka-mangotäytekakku
Pohja
Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kolmeen osaan.
Kostutus
reilu 2 dl maitoa
1 rkl intiaanisokeria
Sekoita maito ja intiaanisokeri keskenään.
Mango-persikkatäyte
3/4 dl mangohilloa (Jam it!)
♥
2 dl Flora Vispiä
100 g vaniljatuorejuustoa
2 tl vaniljasokeria
240 g säilykepersikkaa
3/4 dl mangohilloa
3 liivatelehteä
1 rkl vettä
Upota liivatteet kylmään veteen. Vatkaa
kerma vaahdoksi ja mausta se vaniljasokerilla. Vatkaa lopuksi hiljalleen
joukkoon vaniljatuorejuusto. Valuta persikoiden liemi pois ja soseuta
persikat sileäksi soseeksi. Lisää sose täytteeseen. Sekoita joukkoon
mangohillo. Kiehauta vesitilkka, purista liivatteet ja liuota kiehuvaan
veteen. Kaada ohuena nauhana moussen joukkoon samalla sekoittaen. Jos
täyte vaikuttaa kovin notkealta, laita se hetkeksi jääkaappiin.
Nosta kakkupohjan pohjaosa vuokaan ja
kostuta se. Levitä päälle mangohillo ja sen päälle mango-persikkatäyte.
Laita päälle keskimmäinen kakkulevy ja kostuta myös se. Laita kakku
jääkaappiin kinuskivaahtotäytteen teon ajaksi.
Toffeevaahtotäyte
150 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl toffeeksi keitettyä kondensoitua maitoa
3 dl vispikermaa
Kuorrutus
2 1/2 dl vispikermaa
2 tl tomusokeria
1 dl vaniljarahkaa
Pursotukset
2 dl vispikermaa
2 tl tomusokeria
1 dl vaniljarahkaa
vaaleansinistä pastaväriä
Pursota tähtityllan avulla kuviota kakun alareunaan ja ruusukkeita kakun päälireunaan. Pursota pyöreän tyllan avulla ruusukkeiden väleihin pieniä tupsukoita.
Toffeevaahtoa.
Reunakuviointi tehtynä.
Valmis kakku.
Haarukalla tehtyä reunakuviointia.
Yksisarvinen.
Keijukaistyttömme ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti