lauantai 27. marraskuuta 2010

Italialainen broileri-linssikeitto


Tämä resepti on Yhteishyvän Ruokamaailma-liitteestä 1/09.

Italialainen broileri-linssikeitto
 
2 sipulia
 
300 g erilaisia keittojuureksia (laitoin porkkanaa, perunaa ja lanttua
 
300 g maustamattomia broilerinsuikaleita
 
2 rkl rypsiöljyä
 
8 dl vettä
 
2 kanaliemikuutiota
 
1 1/2 dl punaisia linssejä
 
2 tl kuivattua basilikaa
 
1/2 tl rouhittua mustapippuria
 
2 dl kevytruokakermaa
 
1 dl tuoretta persiljaa

Kuori ja paloittele sipuli ja keittojuurekset. Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä suuressa kattilassa. Lisää paistamisen loppuvaiheessa pilkotut sipulit ja kasvispalat. Lisää vesi, liemikuutiot ja linssit. Anna kiehua 15 minuuttia. Mausta basilikalla ja mustapippurilla. Lisää ruokakerma ja kiehauta nopeasti. Hienonna pinnalle persiljaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti