torstai 28. heinäkuuta 2011

Lomafiiliksiä


Tässä ripaus meidän kesästä. On ollut paljon hassunhauskaa puuhaa. Lapset ovat nauttineet leikkipuistoilusta ilmaisine puistoruokailuineen ja kahluualtaineen ja uusine kavereineen. Vielä ehtii keksiä lisää kesäkivaa :) Tuossa yläkuvassa Oliver-kissamme nukkuu kesäuntaan lasten lelukorissa. Inka peitteli Oliverin nukenpeitolla.

Alkukesällä Inka sai kylvää tilliä, punajuuria ja kukkia. Nyt ne ovat jo kovasti kasvaneet.


Mio lukee mölkkypelin ohjeita, koska sisko ja serkkutyttö pelasivat ihan hassuilla säännöillä :)


Sisarukset


Kävimme tutustumassa Mustasaareen. Siellä sai silittää lampaita, laskea liukumäestä ja pulikoida merivedessä. Ja söimme jälkiruoaksi iiiison korvapuustin. Niin iso se oli, että siitä jäi vähän kotiinkin syötäväksi.


Kansallismuseossa oli vaikka mitä kivaa ja mielenkiintoista. Inka pääsi kokeilemaan entisajan välineitä. Tässä jauhetaan jyviä.


Pieni tehdastyöläinen on hädissään, miten ehtii laittaa kaikki kirjaimet lokeroihinsa, kun isi on laittanut niitä hirmuista tahtia liukuhihnalta tulemaan :)


Touhukkaalle pojalle sattuu ja tapahtuu.. tässä nenä ja suu hiukan kolhuja saaneina, kun seinänkulma oli tiellä.


Olin mieheni kanssa virkistävällä yhden yön minilomalla Amsterdamissa. Mentiin katsomaan Take Thatin konserttia, iiks ;) Olen aiemmin ollut Robbie Williamsin konsertissa ja onneksi Robbie nytkin lauloi monta omaakin laulua. Kävimme myös jokiristeilyllä ja vahakabinetissa. Amsterdamissa oli paljon pyöriä, kukkia ja juustoja. Tässä hedelmiä, tuttuja ja pari vähemmän tuttua.Lentokentällä oli mahtavia suklaakimpaleita myynnissä. Yksi pieni kimpale tuli syötyä puoliksi :)


Inka on kirjoitellut kirjeitä. Tässä kuva yhden kirjeen kuvasta. Siinä ovat Inka ja Mio käsi kädessä ♥


Onneli toivottaa kaikille makoisia ja iloisia hetkiä loppukesään!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti