sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Rusetti kakun reunalle


Tein tämän koristeen tähän ristiäiskakkuun.

Rusetti
 
valkoista sokerimassaa

vaahtokarkin makuista kaulintamassaa

vaaleanpunainen sokerihelmi

sokerikuorrutetta (tuubista)

Muotoile massapalasta pitkulainen pötkö ja kauli se pitkäksi, ohuehkoksi suikaleeksi. Leikkaa levystä nauha, jonka reunojen vierustat tikkaat marsipaanityökalulla. Käännä molemmat nauhan päät keskustaan niin, että ne koskettavat toisiaan. Leikkaa massalevystä lyhyt, mutta yhtä leveä nauhapala ja tikkaa myös sen reunat. Paina se rusetin keskelle pystysuunnassa ja kiinnitä nauhan päät rusetin taakse sokerikuorrutteella. Kiinnitä rusetin keskelle vaaleanpunainen sokerihelmi sokerikuorrutteen avulla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti