sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Aurinkoiset mangounelmat


Viime torstaina tuli minullekin taas yksi vuosi lisää elettyä elämää täyteen :) Lauantaina juhlittiin pienimuotoisesti vanhempieni luona. Isompi juhlimisen aihe oli se, että paikalla oli myös rakas veljeni ja hänen ihana vaimonsa. He eivät usein pääse käymään Suomessa, joten heidän näkemisensä on aina yhtä juhlaa!!

Halusin tehdä veljelleni ja hänen vaimolleen näitä leivoksiani. Alkuperäiset leivokseni ovat täällä ja toinen versio niistä on täällä. Muutin taas koristelua. Tein koristeeksi suklaakukkasia ja siivutin persimon-hedelmiä. Persimon on minulle aika uusi hedelmätuttavuus. Sen maku on aika mieto ja muistuttaa minusta cantaloupe-melonia ja persikkaa. Persimonin keskusta on kaunis ja halusin tuoda sen näissä leivoksissa esille. Keskustasta tulee minulle mieleen aurinko tai kukkanen.  Lisäksi laitoin pieniä kultaisia tähtiä tuomaan valoa syksyn pimeyteen.

Tässä leivoslevy säädettävässä reunavuoassa odottamassa irrotusta.


Leivosten resepti on muuten sama kuin täällä, mutta jätin pohjasta pois kookoshillon- ja hiutaleet ja koristelusta keltaisen kiwin allergioiden takia.Lisäksi mangopäällyksen tein nyt kaksinkertaisena.

Persimon-hedelmiä


Yhteen leivokseen halusin laittaa kokonaisen "persimon-auringon".


Nouseva aurinko ja aamukasteinen kukka.


Vähän väriä syksyyn!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti