lauantai 6. huhtikuuta 2013

Suklaakreemi tummasta suklaasta (versio 2)


Tämä suklaakreemin ohje on Ulla Svenskin Unelmakakut-.kirjasta. Tämänkin totesin hyväksi! Olen tehnyt sitä nyt kahdessa kakussa sokerimassa- ja marsipaanikuorrutteiden alla. Täältä löytyy toinen suklaakreemiohje.

Suklaakreemi

1 dl maitoa

1/2 dl sokeria

2 kananmunankeltuaista

200 g tummaa suklaata

250 g suolatonta voita

Rouhi suklaa vaikka veitsellä karkeaksi rouheeksi. Lämmitä maito, sokeri ja keltuaiset paksupohjaisessa kattilassa miedolla lämmöllä 85-asteiseksi. Lisää seokseen suklaarouhe ja sekoita kunnes suklaa on sulanut. Anna seoksen jäähtyä. Lisää pehmeä voi ja vaahdota kuohkeaksi.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti