Olen aiemmin tehnyt pojalle puikuloita naudan jauhelihasta ja nyt
tein broilerin jauuhelihasta. Pienen sormiruokailijan on helppo pitää
puikulaa käsissä ja mutustella sitä. Jauheliha- ja broileripuikulat
laitan usein yhteiseen, isompaan pakastepussiin pakkaseen ja otan sieltä
1-2 puikulaa kerrallaan pojalle.
Broileripuikulat
1/2 dl ruiskorppujauhoja
1 dl vettä
400 g broilerin jauhelihaa
1 kananmuna
1/2 tl basilikaa
ripaus suolatonta kanamaustetta
Sekoita keskenään ruiskorppujauhot ja vesi. Lisää joukkoon muut
ainekset ja sekoita tasaiseksi. Muotoile vedellä tai öljyllä kostutetuin
käsin massasta pienehköjä puikuloita ja aseta ne leivinpaperoidulle
uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 20
minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti