tiistai 16. syyskuuta 2014

Perunaletut


Löysin tällaisen ohjeen Yhteishyvä-lehden Ruoka-liitteestä syyskuu 2014. Ohjeessa olisi ollut myös hyvältä vaikuttava tonnikalatahnan ohje, mutta nyt en tehnyt sitä. Söimme lettuja intiaanisokerilla maustetun omenahillon kanssa.

 Perunaletut

500 g jauhoisia perunoita

3 kananmunaa

1/2 dl puolikarkeita spelttijauhoja (tai vehnäjauhoja)

1 tl leivinjauhetta

1 1/2 dl kermaviiliä

1 tl ruususuolaa

Paistamiseen

kylmäpuristettua kookosöljyä

Kuori, keitä ja soseuta perunat. Mausta sose suolalla ja anna jäähtyä. Lisää sitten soseeseen munat, jauho-leivinjauheseos ja kermaviili. Paista taikinasta lettupannulla öljyssä paksuhkoja lettuja.

Perunalettuja ja inkkari-omenahilloa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti