tiistai 5. lokakuuta 2010

Synttäri-nimipäiväprinsessa ja juustosydämet


Pakko näitä juustosydämiä oli taas tehdä, kun ovat niin hyviä! Ohje löytyy täältä. Näitä oli tarjolla tyttäreni synttärijuhlissa.

Sydämelliset keksit sopivat hyvin juhlaan, koska on tuo pieni-iso Inkaseni sellainen sydänkäpyseni ♥ Lauantaina tuli prinsessalle kolme vuotta ikää. Inkan kummieno lähetti Norjasta upean Tuhkimoasun! Inka oli ihan onnesta sekaisin sen nähtyään!! Ja kun tuo mekko menee niin kauniin pöyhkeäksi istuutuessa :)

Tässä kaino prinsessa


Ihanat siivetkin tulivat paketissa. Mekko ja siivet ovatkin hyvä yhdistelmä prinsessa/Helinä-keijufanille!


Vastapainoksi nimpparisankari sai jatko-osia junarataansa. Tykkää prinsessamme myös pikkuautoista, örkeistä ja käärmeistä. Kaikkea tasapuolisesti :)


Inka tykkää pitää myös äitinsä vanhaa prinsessamekkoa (jonka äiti sai tuntemattomalta tädiltä eräässä junassa!! Täti pyysi osoitteen ja lähetti muun kivan ohessa tekemänsä upean prinsessamekon ja se sopi päälleni kuin valettu. Koskaan en saanut tietää tuon ihmeellisen tädin nimeä).

Inka, äidin prinsessamekko ja rakas pikkuveli tanssin pyörteissä.


Kynsilakkaa ensimmäistä kertaa!


Inka sai lahjaksi Helinä-keiju dvd:n ja siinä oli tarjous, että sai teettää kuvan valitsemallaan julistepohjalla. Ostin siihen kullanväriset kehykset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti