keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Broileripuikulat


Olen aiemmin tehnyt pojalle puikuloita naudan jauhelihasta ja nyt tein broilerin jauuhelihasta. Pienen sormiruokailijan on helppo pitää puikulaa käsissä ja mutustella sitä. Jauheliha- ja broileripuikulat laitan usein yhteiseen, isompaan pakastepussiin pakkaseen ja otan sieltä 1-2 puikulaa kerrallaan pojalle.

Broileripuikulat
 
1/2 dl ruiskorppujauhoja
 
1 dl vettä
 
400 g broilerin jauhelihaa
 
1 kananmuna
 
1/2 tl basilikaa
 
ripaus suolatonta kanamaustetta

Sekoita keskenään ruiskorppujauhot ja vesi. Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita tasaiseksi. Muotoile vedellä tai öljyllä kostutetuin käsin massasta pienehköjä puikuloita ja aseta ne leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti