maanantai 1. elokuuta 2011

Raikas vesimeloni-manourijuustosalaatti


Tämä on tosi samantapainen salaatti kuin tämä fetasalaatti ja tämä vesimeloni-halloumisalaatti. Vähän jämähtäneet mun salaatit samaan linjaan :) Mutta kesällä kaipaa kaikenlaista raikasta. Tähän salaattiin paistoin Manouri-tuorejuustoa. Se sopi tosi hyvin salaattiin. Manouri-tuorejuuston ainekset ovat lampaan- ja vuohenmaitohera, lampaan- ja vuohenmaito, lampaankerma ja suola.

Raikas vesimeloni-manourijuustosalaatti

1 ruukku jääsalaattia

1/4 kokonaisesta, pienestä vesimelonista

puolikas kurkku

noin 150 g manouri-tuorejuustoa
 
Pese salaatti ja revi pienemmiksi paloiksi kulhoon. Kuutioi vesimeloni. Kuori ja kuutioi kurkku. Kuutioi manouri-tuorejuusto ja paista ne pannulla pienessä tilkassa rypsiöljyä. Yhdistä kaikki ainekset kulhoon salaatin päälle.

Manouri-tuorejuustopaketti


Tällainen herkkupala paketista paljastuu.


Paistetut manouri-juustopalat voi syödä myös vaikka sellaisenaan :)


Tässä toinen, tomaattinen salaatti, johon laitoin paistettuja manouri-tuorejuustopaloja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti