torstai 24. lokakuuta 2013

Ihania ostoksia Vispilänkaupasta


Kun sain alkuvuodesta tietää erään sukulaiseni vaimon perustaneen oman leivonnan erikoisliikkeen, Vispilänkaupan, kiinnostukseni heräsi. En ole päässyt itse liikkeessä kertaakaan käymään, mutta onnekseni Eijalla on nyt myös Vispilänkauppa-verkkokauppa ja sieltä olen nyt tehnyt ensimmäisen tilaukseni. Sekä Järvenpäässä sijaitsevassa liikkeessä (osoite löytyy verkkokaupan etusivulta) että verkkokaupassa on tarjolla aivan ihania tuotteita. Paljon sellaista, joka hivelee silmääni ja sopii omiin mieltymyksiini. Siellä on paljon tuotteita, joista ajattelen: "Tuon aion joskus ostaa!"

Tuohon Ib Laursenin Mynte-sarjan roosanväriseen kakkualustaan ihastuin täysin heti kun näin sen. Lisäksi se sopi väriltään ja tyyliltään täysellisesti tähän tyttäreni synttärikakkuun, joka oli Prinsessa Ruusus-aiheinen. Sitä ennen tämä alusta pääsi tämän kakun alle. Alusta toimi inspiraationa tuolle kakulle :) Alusta on hyvänkokoinen ja kakkua on helppo leikata, koska alustassa ei ole kohoavia reunoja.

Kukkamuotin tilasin myös tyttäreni kakkua ajatellen. Tuo pikkuinen naulakko oli vaan pakko saada. Minulla oli heti mielessä sopiva paikka sille keittiössä. Siellä se nyt on :) Tuo suloinen sydänkoristeinen muistilappunipistin tuli kaupan päälle ♥ KIITOS Eijalle nopeasta toimituksesta ja saamastani iloisesta mielestä!

Lisäänpä vielä tähän, että olen juuri aloittanut yhteistyön Vispilänkaupan Eijan kanssa! :) Olen niin hirmu innoissani, että voisin pompata katosta läpi pilviin :D Olen kiitollinen ja onnellinen :)

Ib Laursenin kakkualusta ♥


Kakkualusta on halkaisijaltaan 28 cm, joten siihen mahtuu isompikin kakku!


Lumpeenlehti ja neilikka-koristelumuotit ovat olleet jo pitkään hankintalistallani :)


Ihana pikkupikku naulakkoinen ♥


Kaunis muistilappupidike (tai voisihan siihen ripustaa vaikka valokuvan).


Naulakko on päässyt omalle paikalleen keittiön seinälle. Tuota pikkuista vispilää käytän usein ja nyt se on aina ulottuvilla :)


Nyt sydänpidikkeessä on kiinnitettynä tyttäreni askartelema sydänkoriste :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti