torstai 31. lokakuuta 2013

Täytetty lesepatonki


Leivoin noin vuosi sitten lesepatonkeja ja päätin täyttää pari niistä subi-tyyppisesti :) Jääkaapissa oli paistettua kananrintafileetä, joten päätin laittaa niitä väliin ja kaveriksi muita sopivia täytteitä. Olin juuri tehnyt näitä hampurilaisia Leivontafoorumin haasteeseen ja päätin tehdä samaa valkosipulivoita kuin niissä. Vielä parempia nämä "subit" olisivat olleet, jos patongin olisi ensin paahtanut. Näinkin oli hyvää :)

Broileritäytteinen lesepatonki

Lesepatonki

Ohje löytyy täältä.

Valkosipulivoi

2 rkl pehmeää voita

nippu persiljaa (1 ruukku)

2 valkosipulinkynttä

Sekoita keskenään voi ja silputtu persilja ja hienonnetut valkosipulinkynnet.

Lisäksi

tomaattia

juustosiivuja

maustamatonta broilerinfileetä maustettuna ja paistettuna

jääsalaattia

halutessasi jotakin salaattikastiketta

Halkaise patonki vaakasuunnassa niin, että toinen reuna jää kiinni. Levitä valkosipulivoita reilu kerros patongin pohjaosaan. Lado päälle tomaattisiivuja, juustoa, paistetusta broilerinfileestä lohkottuja paloja, jääsalaattia reilusti sekä halutessasi salaatinkastiketta salaatin päälle.

Valkosipulivoita.




Patongin voi halkaista subin tyyliin, kääräistä paperiin ja haukata :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti