lauantai 4. syyskuuta 2010

Kissan wc -kakku

 
Tiedän, yööööök!!! Mutta silti hyvää, uskokaa pois :D

Kaksi tällaista tein tuttuni tupareihin/Halloweenjuhliin. En enää muista mistä löysin tämän reseptin. Ehkä se joskus selviää...

Tein nämä sellaisiin sairaalan välinelaatikoihin (tai jotain sellaisia ne oli), jotka sain tutultani. Tein ohjeen yksinkertaisena ja jaoin sen puoliksi kahteen lootaan. Tuo loota on kooltaan noin puolet oikeasta kissanhiekkalaatikosta. Tuohon ohjeeseen kuuluin tumma ja vaalea kakkupohja. Valitsin mieleiseni kakkupohjat ja päädyin Kinuskikissan mehevään suklaakakkupohjaan ja Kinuskikissan sienikakkupohjaan.

Huom! Jos haluat "kakkakikkareiden" erottuvan paremmin "hiekan" seasta, kannattaa tehdä vain vaaleat kakkupohjat.

Tässä ohje pienin muutoksini.

Kissan wc-kakku
 
Mehevä kaakaokakkupohja, ohje löytyy täältä.
 
Sienikakkupohja, ohje löytyy täältä.

Lisäksi tarvitset:

2 prk vaniljavanukasta
 
1 pkt vaniljatäytteisiä kaurakeksejä (eli kaksi pötköä)
 
Kostuketta kakkupohjiin ja kekseihin, käytin vaniljamaitoa eli yhteensä noin 2 dl maitoa ja 1 tl vaniljasokeria 
 
Pätkis-suklaapatukoita niin monta kuin haluat kakkakikkareita olevan

Murusta kummatkin kakkupohjat ja kostuta ne. Erottele täytekekseistä täyte, murusta keksiosat ja kostuta niitä vähän. Sitten vaan kaikki ainekset sekaisin (mukaanlukien keksien täytteet). Ripottelin päällimmäiseksi vähän keksimurua. Muotoile kakkakikkareet eli lämmitä mikrossa hetken aikaa (muutaman sekunnin ajan) Pätkis-patukoita, jotta niitä pystyy muotoilemaan.

Kakkuahan tietenkin otetaan lautaselle kissanhiekkalaatikolle tarkoitetulla lapiolla (puhtaalla ja uudella sellaisella, hehheh)!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti